Angstproblematieken

"Voor een eerste afspraak had ik eerst verscheidene keren gebeld, maar durfde geen bericht achter te laten. Toen werd ik opgebeld door de klinische groepspraktijk en kreeg ik de kans om uitgebreid telefonisch mijn verhaal te doen. Ik heb toen een eerste afspraak gekregen. 
Maar die eerste stap zetten om daarna te gaan, was heel erg moeilijk. Ik ging niet. Ik kon het niet. Na veertien dagen heb ik zelf opnieuw een afspraak gemaakt. Het traject dat ik toen met mijn dochtertje gevolgd heb, daar ben ik zo dankbaar voor."

- Papa van Matthia, 4j.

Angst is een veelvoorkomend probleem waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. Het is een normale en gezonde reactie van ons lichaam op gevaarlijke situaties en kan ons helpen om alert te blijven en ons te beschermen. Echter, wanneer angst ons dagelijks functioneren beïnvloedt en ons belemmert om de dingen te doen die we willen, kan het helpen om erover te praten.

Therapie kan een effectieve behandeling zijn voor angstproblematieken. We proberen je te helpen om je angsten beter te begrijpen en er op een gezonde manier mee om te gaan, zodat jij je leven weer in eigen handen kunt nemen. Angst mag ons niet lam leggen of ons sociaal functioneren aantasten.

In onze klinische groepspraktijk starten wij eerst en vooral met luisteren. Naar jou, naar jouw kind, naar beide ouders, samen of apart.

Zonder te oordelen, zonder te veroordelen.

Angstproblematieken
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x